Základní informace

18.12.2018

Polovina května bude na jihu Čech tradičně patřit Rallye Český Krumlov

Tisková informace 02: Jedna z nejstarších tuzemských automobilových soutěží napíše své již sedmačtyřicáté pokračování v obvyklém jarním termínu. Ve dnech 17. a 18. května 2019 se v širokém okolí malebného jihočeského města, jehož historické centrum je zapsáno ...

8.11.2018

Výsledky Autoklub MČR v rally historických automobilů 2018

I posádky historických vozů mezi sebou letos soupeřily na vybraných soutěžích. Prohlédněte si výsledky Autoklub MČR v Rally historických automobilů podle jednotlivých kategorií. Rallye Český Krumlov se rovněž započítávala do hodnocení tohoto šampionátu.

8.11.2018

Výsledky Autoklub MČR v rally 2018

V pátek 2. listopadu proběhlo ve Zlíně vyhlášení výsledků Autoklub MČR v Rally 2018. Prohlédněte si výsledkové sestavy dle jednotlivých skupin a tříd. Letošní Rallye Český Krumlov byla samozřejmě součástí tohoto šampionátu.

6.11.2018

Výsledky FIA Central Rally Trophy 2018

Prohlédněte si konečné výsledky FIA Central Rally Trophy 2018. Úvodním podnikem tohoto šampionátu byla 46. Rallye Český Krumlov, která se odjela v polovině května. Šampionát obsahoval celkem šest závodů.

30.5.2018

Majitelé vylosovaných vstupenek získají hodnotné ceny

Aktualita 15: Návštěvníci Birell Rallye Arény, kteří si zakoupili vstupenku do areálu českobudějovického výstaviště v průběhu 46. Rallye Český Krumlov, mohli získat hodnotné ceny. Vítěze pořadatelé vylosovali ze všech odevzdaných vstupenek při sobotním vyhlášení ...

26.5.2018

Čtyři roky e-shopu SpolehlivePneu.cz

Propojení kamenných poboček autoservisů a pneuservisů s internetovými obchody jsou budoucností podnikání v automobilové branži. Myslí si to Zdeněk Sekera, který vede internetový obchod SpolehlivePneu.cz ze skupiny podnikatelských projektů společnosti KOMAT Dolní Třebonín. Více v následujícím rozovoru.

20.5.2018

Fotogalerie ze 46. Rallye Český Krumlov

Petr Skřivánek připravil svou fotogalerii ze 46. Rallye Český Krumlov, která zachycuje atmosféru jihočeské soutěže od startu až po cílovou rampu v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem.

20.5.2018

Vyhlášení výsledků

Závěrečnou tečku za 46. Rallye Český Krumlov tradičně obstaralo vyhlášení výsledků na cílové rampě v českokrumlovské Jelení zahradě, které je doprovázeno skvělou atmosférou a diváckou kulisou. Novinkou byla i z LED panelů vytvořená cílová rampa. Prohlédněte si několik fotografií.

20.5.2018

Fotogalerie ze sobotní etapy

Prohlédněte si nové fotografie z druhé etapy 46. Rallye Český Krumlov 2018.

19.5.2018

Jan Frei vítězem mezi historiky

Aktualita 14: V letošním roce čekala na soutěžící v rámci Autoklubu MČR v rally historických automobilů stejná porce ostrých kilometrů, jako na soudobé vozy. Všechny rychlostní zkoušky 46. Rallye Český Krumlov zajel nejrychleji Jan Frei, kterého navigoval Petr Šlegl. K celkovému vítězství jim pomohla jejich Škoda 130 LR.

 

Partneři:
.......................................................

 


 

 

Média:
.......................................................

 

 

Partnerská města:
.......................................................