Svez se s Fabií R5 a natři Honzu Kopeckého

Svez se s Fabií R5 a natři Honzu Kopeckého

 

Společnost CB Auto, největší prodejce vozů na jihu Čech, a importér značky ŠKODA v České republice si pro návštěvníky 46. Rallye Český Krumlov připravily na českobudějovickém výstavišti nevídanou expozici v podobě ŠKODA Parku. Fanoušci značky ŠKODA budou mít jedinečnou příležitost zažít nabitý program plný překvapení.

 

 

Hlavním trhákem po celou dobu rallye bude unikátní soutěž Natři Honzu, při které bude moci kdokoliv zkusit „natřít“ Honzu Kopeckého. Svézt se v závodním voze sice nemůže každý, v profesionálním rallye simulátoru ale ano! Podaří se vám ve virtuální rychlostní zkoušce překonat referenční čas Jana Kopeckého? ANO? V tom případě na vás čeká roční zápůjčka perfektního vozu ŠKODA Fabia Edition R5 se zážehovým motorem 1,4 TSI o výkonu 92 kW/125 k, sedmistupňovou převodovkou DSG a sportovním podvozkem.


Po celý den si můžete ve stanu ŠKODA zazávodit s RC modely, vyfotit se ve fotokoutku se závodní R5 nebo si zakoupit cool oblečení v butiku ŠKODA z kolekce Motosport a udělat tak radost sobě nebo členům rodiny. Nudit se rozhodně nebudou ani ti nejmenší návštěvníci. Malování na obličej a cukrová vata je samozřejmostí. Vše bude ve sportovním duchu, takže chybět nebudou ani krásné hostesky ve stylových kombinézách.


Skvělá atmosféra, rychlá auta, úžasné hostesky, bohaté soutěže, cukrová vata a ještě mnohem více na vás čeká již tento pátek a sobotu v zábavném ŠKODA Parku na Výstavišti v Českých Budějovicích.


Společnost CB Auto tam bude. A vy?
 

www.cb-auto.cz

 

 

Partneři:
.......................................................

 


 

 

Média:
.......................................................

 

 

Partnerská města:
.......................................................