Setkání pořadatelů s vedením rychlostních zkoušek

Aktualita č. 01 (18.03. 2010)

 

I během letošního ročníku Rallye Český Krumlov se budete setkávat s aktualitami, které Vás budou rychle a stručně informovat o dění kolem samotné soutěže. Nyní jsme pro Vás připravili první aktualitu, která popisuje dnešní setkání pořadatelů s vedením rychlostních zkoušek.

Tohoto setkání se zúčastnili pořadatelé a vedoucí činovníci jednotlivých rychlostních zkoušek. Úvodního slova se ujal ředitel českokrumlovské soutěže Jindřich Kunc a přítomným nejdříve zhodnotil loňský ročník závodu, který z pohledu hodnocení pozorovatelů a soutěžních posádek dopadl velice dobře. Podotkl, že tuto vysokou úroveň je nutné udržet i v ročníku letošním, o kterém všem prozradil základní informace a novinky.

Po něm řekl pár slov i Michal Mikeš, který je vedoucím trati. Zdůraznil nutnost klást důraz na bezpečnost všech zúčastněných, jak posádek (vzniknou nové retardéry), tak samotných diváků (budou prodlouženy bezpečnostní a únikové zóny v nebezpečných místech) nebo samotných pořadatelů (měli by například stát na bezpečných místech). Jeho výklad byl doplněn i názorným obrazovým materiálem.

V samotném závěru se rozpoutala diskuze mezi účastníky setkání. Její náplní byly dotazy na problematické či nejasné věci týkající se samotné soutěže. Nyní již budou následovat školení s jednotlivými týmy, které zajišťují konkrétní rychlostní zkoušky 38. Rallye Český Krumlov.

 

 

Dalibor Benych, 38. Rallye Český Krumlov © 2010

 

www.rallyekrumlov.cz

www.ckmotorsport.cz